Pomoč za starše najstnikov in najstnic

Posvet o vzgoji najstnikov je individualen. Pri individualnem posvetu vaše težave z adolescentom obravnavamo celostno, iz vseh zornih kotov. S pomočjo 360° obravnave pridemo do bistva problema. Tedaj lahko začnemo težavo reševati skupaj. Z majhnimi, a praktičnimi spremembami dosežemo, da se v vašo družino vrnejo ljubezen, mir in medsebojno spoštovanje.

Posvetujte se s strokovnjakom za vzgojo.

Težko je biti najstnik in še težje starš najstnika. Danes se adolescenti ne ukvarjajo le z mozolji in ljubezenskimi težavami. Drobna, ljubka in prijazna bitja se kar čez noč spremenijo v “tigerčke”, za katere se vam zdi, da:

vas brez pomisleka prizadenejo v pogovoru,
gredo kamorkoli in kadarkoli se jim zahoče,
vas niti malo ne spoštujejo…

Dovolite, da vam pomagamo!

Prijavite se na individualni posvet. Uvodno srečanje je brezplačno.

Vaše ime*

Vaš elektronski naslov*

Vaša telefonska številka

Na kratko opišite problem, ki ga želite rešiti*

Označite*
Strinjam se s pogoji uporabe.*

Če povratnega sporočila ne boste našli v vašem glavnem predalu, preverite tudi vsebino drugih predalov, kot na primer Posodobitve / Updates ali Promocije / Promotions.

Trajanje individualnega posveta s starši opredelimo na informativnem posvetu, ker je odvisno od tega, kakšno vzgojno težavo rešujemo. V povprečju gre za 2 so 3 srečanja po 90 minut. Pred izvedbo vedno opravimo kratek  brezplačen informativni pogovor , brez nadaljnjih obveznosti.

Cena posveta s starši najstnika
60,- EUR*

*Cena posamičnega srečanja.
Gotovinskih plačil ne sprejemamo.

  • Brezplačno uvodno srečanje: 15-20 min
  • Kvalificirana, strokovna pomoč
  • 360° celostna obravnava
  • Individualna in 100 % zaupna izvedba programa (1:1)
Priporočamo

Aktivno učenje

Se soočate s pomanjkanjem motivacije za učenje, slabo koncentracijo, problemi s pomnjenjem učne snovi? Aktivno učenje reši te in številne podobne težave.

Učni program Edison

Učni program Edison je poln zanimivih vsebin, ki širijo obzorja naših otrok. Vključuje samostojne nastope. Več kot le angleška konverzacija – preverite!