Učni program Edison je več, kot le angleška konverzacija

Učni program Edison je namenjen vsem tistim, ki želite, da bi si vaš otrok nenehno širil obzorja in se razvijal v samostojnega, samozavestnega človeka, ki bo lahko enakovreden sogovornik tudi v mednarodnem okolju. Zakaj trdimo, da je Edison mnogo več, kot le angleška konverzacija? Naj vam predstavimo ključne prednosti tega programa.

Inovativen učni program za boljšo prihodnost naših otrok

Udeleženec učnega programa Edison je praviloma učenec na predmetni stopnji OŠ ali dijak. Program poteka individualno in je pripravljen tako, da:

 • udeleženec lahko izbira med številnimi aktualnimi in zanimivimi multidisciplinarnimi vsebinami – od športa in mode, do naravoslovja, tehnike in aktualnih družbenih dogajanj;
 • udeleženca nenehno vzpodbujamo k razmisleku in izražanju lastnega mnenja in občutkov;
 • občasno obrnemo vloge in se dogovorimo za to, da udeleženec programa sam pripravi gradivo in samostojno predstavitev izbrane vsebine;
 • predstavimo osnovna pravila retorike na način, ki je primeren in razumljiv glede na starost otroka
 • ne postavljamo slovničnih pravil na prvo mesto, ampak predvsem vzpodbujamo udeležence k temu, da čim več govorijo – slovnične napake ali nerodnosti pa analiziramo šele na koncu;
 • seznanimo udeležence z modernimi posebnostmi jezika, ki se na primer še posebej odražajo v specifičnosti komunikacij preko kratkih sporočil in elektronske pošte.

Osnovni cilj programa Edison je usposabljanje udeleženca za samostojen in samozavesten nastop v angleškem jeziku. Želimo pomagati pri oblikovanju človeka, ki se bo v mednarodnem okolju počutil enakovrednega. Vsi tisti, ki učnega programa Edison še ne poznate, lahko  izkoristite možnost brezplačnega uvodnega srečanja . Skupaj z vami in vašim otrokom bomo ugotovili, ali je ta učni program prava izbira za vas.

Prijava na učni program Edison – angleška konverzacija

  Strinjam se s pogoji uporabe.*

  Če povratnega sporočila ne boste našli v vašem glavnem predalu, preverite tudi vsebino drugih predalov, kot na primer Posodobitve / Updates ali Promocije / Promotions.

  Opisujemo in rišemo slike
  Konverzacijo popestrimo in naredimo bolj aktivno z risanjem slik po angleškem opisu, ali pa z opisovanjem slik in fotografij.
  Filmske zgodbe in nadaljevanke
  Večina mladih uživa pri gledanju filmov in nadaljevank. Če jih prevzame bojeviti Batman, najstniška ljubezenska zgodba ali pa kakšen lik iz najljubše nadaljevanke, bodo na naših uricah angleške konverzacije z veseljem spregovorili o svojem trenutno najljubšem filmu, junaku ali zgodbi.
  Kviz
  Vsi se radi igramo in med najbolj priljubljenimi igrami so razni kvizi. Prav posebno različico “milijonarja” se igramo tudi pri angleški konverzaciji.
  Cena za udeležbo v učnem programu Edison
  140,- EUR*

  *Cena velja za plačilo paketa 4 x 90 min po predračunu.
  Cena istega paketa v dveh obrokih: 2 x 80,- EUR
  Sprotna plačila: 50,- EUR za vsako srečanje po 90 minut

  • Brezplačno uvodno srečanje: 45 min
  • Osebno izbrane teme konverzacije
  • Trajanje: 4 x 90 min
  • Individualna izvedba programa (1:1)
  Cene vseh naših programov in pomoči pri učenju lahko preverite v veljavnem ceniku.

  Priporočamo

  Aktivno učenje – učinkovito in uspešno  Praktična individualna delavnica. Rešuje probleme na področju motivacije za učenje in šolsko delo. Izboljša učinkovitost učenja. Omogoča boljšo koncentracijo in razkriva metode za lažje pomnjenje učne snovi.
  Več

  Pomoč pri učenju – več kot inštrukcije  Pomoč, ki upošteva načela aktivnega učenja. Usmerjanje v samostojno delo. Strokovnjaki za področje matematike, angleščine, fizike, kemije in slovenščine.
  Več
  Zakaj je učni program, ki vzpodbuja otrokove interese in samostojnost, tako pomemben?

  How to Prepare Young People for Jobs of the Future

  When young people are supported in pursuing fields that are of true interest, they are more likely to want to learn more and become well-versed in those areas. … The more inspired and motivated they are, and the more space they are given to explore, create and innovate, the more their potential becomes unlimited. (Jennifer Kushell, The Huffington Post)

  Why Language Classes Don’t Work: How to Cut Classes and Double Your Learning Rate

  Somewhat like riding a bike, though unfortunately not as permanent, language fluency is more dependent on practicing the right things than learning the right things. (Tim Ferriss, THE 4-HOUR)

  The Vital Role of Conversation

  The body, the voice, the face, the eyes, the inflection – these are very rich communicators of states of mind. And when use them we develop a rich understanding of the state of mind of the person we are speaking with. (Sherry Turkle & Nell Minow, The Huffington Post)

  22 Tips For Learning a Foreign Language

  An hour of conversation (with corrections and a dictionary for reference) is as good as five hours in a classroom and 10 hours with a language course by yourself. (Mark Manson)

  Naslovna slika: Rudy and Peter Skitterians