Manja Kristanc

Knjiga Moj otrok je brihten, samo učiti se mu ne da

Izšla je nova, dopolnjena izdaja te priljubljene knjige za starše. Nove vsebine bodo še posebej razveselile starše mlajših otrok, saj sedaj v knjigi najdete več dodatnih pojasnil in nasvetov o tem, kako in koliko lahko pomagate otrokom pri učenju.

Dobra knjiga s številnimi primeri - za vse starše
Knjiga Moj otrok je brihten, samo učiti se mu ne da

Knjiga za mami, očija, babi in dedka.
Zgodba o tem, kaj v resnici otroka motivira za učenje.

Avtor: Manja Kristanc
Nova izdaja: 2018
Obseg: 200 strani
Tisk: brošura
Cena: 22.00 EUR
Leto prve izdaje: 2015

V knjigi Moj otrok je brihten, samo učiti se mu ne da opisujem številne primere težav z motivacijo otrok za šolsko delo in vzorce rešitev. Knjiga je pomagala pri vzgoji otrok in mladostnikov že več kot 600 staršem. Naj tudi vam!

Naroči

Nagrade, spodbude, kazni, prepiri in vpitje – skoraj vsi starši poznamo te družinske situacije in drame. Pomoč iščemo v nasvetih prijateljev, lastnih staršev in sodelavcev. Včasih posežemo po kakšni čudežni knjigi, ki nam v 7 enostavnih korakih nudi recept za vzgojo našega povsem ne-motiviranega otroka. Pa univerzalni recepti res delujejo?

V knjigi Moj otrok je brihten, samo učiti se mu ne da boste našli številne resnične zgodbe, ki vas bodo zagotovo spomnile na situacije, kakršne ste v vaši družini že doživeli. Recepti, ki naj bi delovali, a niso. Spoznali boste, da ste morda z otrokom nehote ravnali tako, kot bi bil televizijski sprejemnik. Nenehno ste poskušali preklopiti na boljši program. Poskušali ste uveljaviti svojo voljo. Res – otroku ste hoteli vedno samo dobro, a načini, ki ste jih izbrali, najbrž niso obrodil sadov.

Otrokova resnična motivacija se ne skriva v naših ukazih, željah, prošnjah in jezi. Motivacija za delo in učenje se skriva v otroku samem. Skrita je v tistem, kar rad počne, v stvareh, ki ga zanimajo in veselijo. Vaše resnično poslanstvo je v tem, da otroku pomagate, da sam odkrije svojo lastno notranjo motivacijo za učenje. Kako? Odgovore, primere, vzorce in praktične vaje boste našli v tej knjigi.

Uporabno znanje

Draga gospa Manja, vašo knjigo sem prebrala, in to z največjim veseljem. Koliko uporabnega znanja premorete! In kako lepo vam teče pero! Še enkrat vam iskreno čestitam in vas lepo pozdravljam.
M.

Knjiga je čudovita

Pozdravljeni ga.Manja!
Naročila bi še eno knjigo, zato prosim za predračun. Hvala.
Knjiga je čudovita, zato sem se odločila, da jo podarim hčeri.....najlepše darilo.
Lep dan,
​N.K.

Naročilo knjige Moj otrok je brihten, samo učiti se mu ne da

Naročite si svoj izvod

  Vaše ime in priimek*

  Vaš elektronski naslov*

  Naslov in pošta za dostavo*

  Vaša telefonska številka*

  Označite:*
  Strinjam se s pogoji uporabe. S to potrditvijo v celoti soglašam z izjavo o pravici do zbiranja in obdelave podatkov. Soglasje lahko kadarkoli umaknem.*

  Če povratnega sporočila ne boste našli v vašem glavnem predalu, preverite tudi vsebino drugih predalov, kot na primer Posodobitve / Updates ali Promocije / Promotions.

  Stroški pakiranja in dostave so vključeni v predračun. Stroški pakiranja in dostave znašajo 4,00 EUR.

  Mnenja strank so anonimna, ker skrbimo za popolno zaupnost in varovanje vseh osebnih podatkov strank. Slike so simbolične.