Mama osnovnošolke
O programu Aktivno učenje

Premagali sva strah

Bi vam pa rada samo povedala, da A. zelo rada hodi. Premagali sva zdaj tudi strah in naslednjič pride sama v učilnico 🙂
Videti je zadovoljna in znanje že prenaša na svoja brata.
Hvala vam za vse

P.

Udeleženka delavnice za pedagoške delavce
O skupni delavnici Neve Strel Pletikos in Manje Kristanc

Reševanje konkretnih vprašanj in problemov

Predvsem mi je bilo všeč, da smo izhajale iz naših konkretnih vprašanj in problemov. Všeč mi je bilo tudi, da sta upoštevali naše želje in potrebe.

Hvala za prijeten in sproščen seminar.

Z veseljem bi se udeležila še kakšne podobne delavnice v vajini družbi.

...več mnenj

Starši osnovnošolca
O delavnicah za starše in otroke

Odlične delavnice

Pozdravljena!

Družina R. se bo udeležila delavnic.
Sem zelo vesela, da se otroka poslužujeta "pripomočkov" (oblikovanje zgodbic, slikic,...), ki ste jih predlagali na delavnicah.

Odlične delavnice. Veliko uspeha vam želim še naprej.

Mama osnovnošolca
O programu Aktivno učenje

Koristno in uporabno

Spoštovana ga. Manja,

zelo sem vesela, da sva se z A. odločila, da se priključi vašemu programu Aktivnega učenja. Verjamem, da je s tem pridobil veliko koristnega in uporabnega ter da bo predvsem odslej znal bolje kontrolirati hud stres pred in med pisnimi testi. Res je rad hodil na vaše ure, zato verjamem, da si je veliko od slišanega zapomnil, ker je pristopil pozitivno.
Hvala vam še enkrat za vse, koristne napotke in predana znanja, pa tudi za pohvale in prijaznost nasploh.
Vse dobro vam želim

Oče in mama gimnazijke
O učni pomoči za matematiko in fiziko

Brez popravnih izpitov

Pozdravljeni

T. je danes zjutraj popravila še zadnji predmet, tako, da ji je uspelo izdelati letnik brez popravnih izpitov.
Zahvalili bi se vam za pomoč pri fiziki in matematiki.
Kot smo govorili, bi konec avgusta, začetek septembra šla še skozi vaš program aktivnega učenja, tako, da ji olajšamo nadaljnje šolanje.
Še enkrat hvala in se slišimo konec poletja.
Lep dopust in lp
družina H.

OŠ Ketteja in Murna
O delavnicah za otroke in starše

Povpraševanje po delavnicah je bilo veliko

Delavnice za otroke in starše so bile zanimive, podprte s teoretskim znanjem in praktičnimi vajami. Povpraševanje po delavnicah je bilo veliko. Sodelovanja z izvajalko si želimo tudi v bodočem šolskem letu.

OŠ Trnovo
O delavnicah "Aktivno, samostojno in učinkovito učenje"

Zelo učinkovite delavnice

Delavnice, ki jih je izvedla ga. Manja Kristanc, so se izkazale kot zelo učinkovite, saj je na obeh srečanjih sodelovalo zavidljivo število parov (starši - otrok) in ugotavljamo, da je tovrstna oblika izvedbe naletela na zelo plodna tla, zato jo močno podpiramo tudi v bodoče.

Mama in oče gimnazijca
O svetovanju staršem pri vzgoji in pomoči dijaku pri učenju

Vidi se, da delate s srcem

Draga gospa Manja!
Hvala lepa za prijazne želje. Tudi mi vam želimo mirne praznike, v novem letu pa naj se vam dogajajo same dobre stvari.
Imejte še naprej toliko energije za delo, saj se vidi, da delate s srcem. M. in midva z možem smo to opazili že na prvi pogled. M. je zelo rad hodil k vam in si tudi želi nadaljevati s pogovori.
Hvala, da ste nam zares pomagali in da smo se na vas lahko zanesli. M. gre, po mojem mnenju, malo bolje, tako doma kot v šoli. Po novem letu se vam oglasim, da se domenimo za termin.

Mama osnovnošolca
Premagovanje odpora do šole

Nadaljuje pot z vrstniki

Manja, pozdravljeni!
Sem vas imela že v mislih, da vam napišem par besed, pa ste me prehiteli. V. se je tako rekoč v zadnjem hipu odločil, da bo naredil vse, da dokonča 8. razred in nadaljuje pot s svojimi vrstniki. Tudi potem, ko smo zaključili pri vas, v šolo praktično ni šel, no na srečo je v zadnjih 14 dnevih uspel pridobiti vse ocene. Dokazal je sam sebi, da zmore, če le hoče in celo, da zmore bolje in več, kot se mu zdi. To je zagotovo največje darilo, ki si ga je lahko dal in verjamem, da tudi zaradi vase pomoči.
Hvala za vse, bodite skrajno lepo, naužijte se poletja in če bo potrebno, se zagotovo oglasimo!

Mama osnovnošolca
Motivacija otroka za šolsko delo

Do počitnic je pridno delal za šolo

Sicer pa je Ž. po obisku pri vas najprej malce »sedel na lovorikah« znanja še od lanskega leta, potem pa spoznal, da bo treba delat, ker mu slabe ocene niso všeč :-). Najprej sva preizkusila nekaj načinov učenja – moram priznati, da je meni zelo prav prišla informacija, da lahko oz. celo mora Ž. pri učenju biti bolj dinamičen. Ni me več motilo njegovo miganje in igranje z žogico. Opazila sem, da mu to zelo pomaga zlasti kadar je na glas ponavljal snov. Tako je do počitnic zelo pridno delal za šolo in se učil. Tako je bil rezultat viden tudi v dobrih ocenah, kar ga je še dodatno motiviralo pri nadaljnjem učenju. Včasih je rekel tudi »ja, saj to mi je pa tudi Manja rekla« ali pa »bom tako kot sva se pri Manji učila«. Skratka, super!!!

Mama osnovnošolke
Pravi nasvet za starše in motivacija otrok

Ocene so se izboljšale

Upoštevala sem vaš nasvet in T. ne kontroliram več toliko, kot sem jo prej. Kot sva se nazadnje pogovarjali, sem ji razložila, da ji zaupam, da bo naredila nalogo, se učila, in da je dovolj odgovorna, da ve, da če te stvari ne bodo narejene, bodo sledile določene posledice (slabše ocene...). Jo še vedno preverjam, ko se nekaj nauči, jo sprašujem, da ponovi snov oz. da preveriva, če se je dovolj dobro naučila oz. kje je treba še kaj dodatno narediti.
Ocene so se izboljšale - trojke so postale štirice, dobiva tudi petice, sem pa tja kakšno trojko. Dvojk in enic ne nosi več domov. Tako da je očitno dobila od vas tisto, po kar je dejansko prišla - učinkovite metode za učenje, motivacijo za učenje in trike kako se v najhitrejšem možnem času naučiti kar čim več, da nam ostane čim več časa za vse tisto kar nas veseli.

Oče gimnazijca
O programu aktivnega učenja

Koristno znanje

Manja,
hvala ti za ves vložek in trud z najinim sinom, ki je bil nad programom in delom s teboj zelo zadovoljen, samozavestno je tudi potrdil, da mu bo vse slišano zelo koristilo pri nadaljnjem šolanju in življenju na sploh. To mi je kot staršu zelo lepo slišati.

Mama osnovnošolca
Učinkovitejša organizacija časa za učenje

Sedaj se zna organizirati

Manja lep pozdrav!
Ja, res, zaslužene počitnice so se že začele. M. je proti koncu kar lepo napredoval. Videla sem, da je velikokrat imel in delal vaje, ki jih je dobil pri vas. V sobo smo montirali magnetno tablo in jo je veliko uporabljal pisal, delal načrte, plane in cilje,.. tako da je videl da se mora znati samo organizirati. Mislim, da je sedaj našel svoj način učenja, predvsem pa da ima cilj tudi že za drugo leto.
Naslednje šolsko leto pa se bova zmenile še za mlajši hči.
Hvala vam za vse in želim vam lepe počitnice!

Mama srednješolke
Pomoč pri izbiri primerne srednje šole

Uspešno zaključen letnik

Pozdravljena Manja
Naša srednješolka ima danes podelitev spričeval, uspešno je zaključila letnik, pridobila tudi ocene "za nazaj". Naučila se je slepo tipkati, skratka cilj je dosežen. Zelo smo ti hvaležni in se priporočamo še za v bodoče.
Želim ti lepe počitnice in obilo veselja s tvojimi fanti (kosmatima in tistima malo manj).

Mama osnovnošolca
Mnenje o vajah za koncentracijo pri učenju (aktivno učenje)

Vaje za koncentracijo

Manja
lep pozdrav in tudi vam uspešno, predvsem pa zdravo novo leto. Hvala za poročilo, vidim da sine dela in se uči tako, kot ste mu pokazali... Sedaj mu je "dedek mraz" prinesel tablo, tako da riše, piše, predvsem pa zelo skrbi, da ima med učenji tudi pavzo, ki se jo zelo drži ;-)... Tudi mene preizkuša v vajah za koncentracijo in spomin, tako da vidim, da se mu zdi fajn in da se pri vas dobro počuti.

OŠ Trnovo
Mnenje o izvedbi delavnic in predavanj

Navdušeni smo nad izvedbo delavnic

Starši in strokovni delavci smo navdušeni nad izvedbo delavnic in predavanja Manje Kristanc. Starši so pohvalili predavateljico, predvsem pa so to potrdili s svojo prisotnostjo, ki je bila bistveno številčnejša od preteklih organiziranih predavanj.

OŠ Franceta Bevka
O delavnicah za otroke in starše

Izjemno dober program

Izjemno dober program. Pohvalili so ga starši in otroci.

Mama osnovnošolca
Mnenje o programu aktivnega učenja Learning Expert

Res škoda, da ni tako tudi v šoli

Pozdravljena Manja
Mislim, da se je moj otrok pri vas dobro počutil. Opažam, da je spremenil potek učenja in verjamem, da bodo prišli tudi rezultati in da mu bo lažje. Predvsem pa, da bo zadovoljen s svojim delom. Hvala za vaše znanje, res škoda, da se učenci tega bistvenega dela ne (na)učijo v šoli.
Še enkrat hvala in lep pozdrav!


Mnenja uporabnikov naših storitev so anonimna, ker skrbimo za popolno zaupnost in varovanje vseh osebnih podatkov strank. Slike so simbolične.