Nudimo vam vrhunsko pomoč pri učenju in vzgoji.

Osnovnošolcem pomagamo
 • s programom aktivnega učenja Learning Expert
 • z multidisciplinarnim programom Edison v angleščini
 • s klasično učno pomočjo na področjih ANG, SLO, MAT, FIZ
Dijakom in študentom pomagamo
Staršem pomagamo

Aktivno učenje
Program aktivnega učenja Learning Expert™ rešuje probleme tam, kjer se soočate s pomanjkanjem motivacije za učenje in šolsko delo. Otroku, mladostniku ali študentu jasno predstavimo in utemeljimo, zakaj ni smiselno odlašati z učenjem, domačimi nalogami ali pripravami na izpit. Program obsega tudi vaje in primere za hitrejše in bolj učinkovito učenje, večjo zbranost pri učenju in boljše pomnjenje učne snovi.
Učni program Edison
Edison je program usposabljanja mladih za samostojen in samozavesten nastop v angleškem jeziku. Pomaga pri oblikovanju človeka, ki se bo v mednarodnem okolju počutil enakovrednega. Udeleženci izbirajo med številnimi aktualnimi in zanimivimi multi-disciplinarnimi vsebinami. Poleg tega, da bogatijo angleški besedni zaklad, se učijo, kako predstaviti obravnavane vsebine na sodoben in zanimiv način. Preverite sami.
Coaching za starše
Se želite kot starši pogovoriti s strokovnjakom? Coaching za starše je namenjen reševanju problemov pri vzgoji otrok in najstnikov. Vaše težave obravnavamo celostno, iz vseh zornih kotov. Prav 360° obravnava nam razkrije bistvo problema. Tedaj lahko začnemo težavo reševati skupaj. Z majhnimi praktičnimi spremembami boste dosegli, da se v vašo družino vrnejo ljubezen, mir in medsebojno spoštovanje.
Delavnice za starše
Namen delavnic je predstavitev uspešnih in v praksi preizkušenih vzgojnih metod in načinov za pomoč pri učenju. Spoznali boste učni stil svojega otroka in videli, kako pomagati otroku pri urniku za učenje in delo. Naučili se bomo, kako pomagati pri postavljanju ciljev za uspešno učenje. Preverili bomo, kaj pomeni poglobljeno branje. S praktičnimi primeri bomo pokazali, kako ohraniti avtoriteto, postaviti in vzdrževati meje in kako ostanemo dosledni pri vzgoji.
Klasična učna pomoč
Klasično učno pomoč zagotavljamo za osnovnošolske otroke in gimnazijce. Za osnovnošolce je izjemno pomembno, da pridobijo trdno znanje pri predmetih, kjer sicer kasneje lahko nastopijo problemi. Pri nas se otroci ne učijo na pamet. To učno pomoč izberejo predvsem tisti starši, ki želijo otrokom zagotoviti dobre temelje za vstop v srednjo šolo ali gimnazijo. Z rednimi tedenskimi srečanji dopolnjujemo znanje otrok pri matematiki, fiziki, angleščini in slovenščini.
Moj otrok je brihten, samo učiti se mu ne da
V knjigi Moj otrok je brihten, samo učiti se mu ne da boste našli vzorce rešitev za številne primere težav z motivacijo otrok za šolsko delo in učenje. Metode, ki so opisane v knjigi, temeljijo na znanstvenih ugotovitvah, a so opisane na jasen, vsakomur razumljiv način. Obravnava vzgojo in motivacijo mladostnikov in tudi predšolskih otrok. Knjiga je pomagala pri vzgoji otrok in mladostnikov že več 100 staršem. Naj tudi vam!

Niste našli tistega, kar ste iskali?

Kratko opišite problem, s katerim se soočate – morda vam lahko pomagamo.

  Vaše ime in priimek*

  Vaš elektronski naslov*

  Kako vam lahko pomagamo?

  Označite*
  Strinjam se s pogoji uporabe.*

  Če povratnega sporočila ne boste našli v vašem glavnem predalu, preverite tudi vsebino drugih predalov, kot na primer Posodobitve / Updates ali Promocije / Promotions.

  Naslovna slika: Csaba Nagy