Inštrukcije – individualna pomoč pri učenju

Klasična pomoč pri učenju je v naši ponudbi tesno prepletena s prakso programa aktivnega učenja. Nudimo učno pomoč, ki presega običajne inštrukcije. Naredimo vse za to, da odpravimo strah in odpor do učne snovi. Delo je usmerjeno v razumevanje in ustvarjanje resničnega znanja, ki otroku omogočajo lažje učenje. Mislite, da je to nemogoče? Preverite sami!

Verjamem, da je temelj motivacije za učenje dober odnos, ki ga vzpostavimo z otrokom, zato individualen pristop pri učni pomoči prispeva k boljši motivaciji za učenje.

Ukvarjamo se s tistimi predmeti, ki učencem in dijakom najpogosteje povzročajo velike težave. Nudimo vam lahko pomoč pri naslednjih šolskih predmetih:

 • matematika
 • fizika
 • angleščina
 • slovenščina
 • kemija

Otrokom, ki imajo disleksijo, skotopični sindrom, motnjo pozornosti pomagamo pri učenju vseh predmetov.
Otrokom nudimo razumljivo in nazorno razlago ter pomagamo pri sprotnem učenju snovi. Pomagamo jim pri pripravi na teste in ustno spraševanje, govorne nastope.

Najboljše rezultate dosegamo ob redni tedenski učni pomoči. V lanskem šolskem letu smo bili 100 % uspešni, vsi učenci, dijaki in maturanti so bili ob koncu leta uspešni in nihče ni imel slabše ocene od 3 (dobro). Na to smo res ponosni.

Učna pomoč – prijava

  Vaše ime*

  Vaš elektronski naslov*

  Izberite predmet*

  Označite*

  Strinjam se s pogoji uporabe.*

  Če povratnega sporočila ne boste našli v vašem glavnem predalu, preverite tudi vsebino drugih predalov, kot na primer Posodobitve / Updates ali Promocije / Promotions.

  Pomoč pri učenju priporočamo tistim osnovnošolcem, srednješolcem in gimnazijcem, ki želijo pridobiti trdne temelje na področju predmetov, ki največkrat povzročajo težave. Poleg razlage snovi, ki mladostniku povzroča težave, od nas lahko pričakujete tudi ohranjanje stika z otrokom ali dijakom preko socialnih omrežij in sodobnih mobilnih aplikacij, ki jih mladi uporabljajo. Na ta način preverimo domače delo, izmenjamo pa si tudi vaje, pred-teste, teste, postopke reševanj in podobno.

  Izvajamo priprave na pisna in ustna preverjanja znanja in tudi priprave na popravne izpite. Pri nas je najkrajši možni rok za pripravo na preverjanje znanja vsaj 10 dni pred preverjanjem, za pripravo na popravni izpit ali maturo pa vsaj 1 mesec pred izpitom. Priporočamo vam sprotno delo in uporabo naše pomoči vsaj enkrat na teden za dve šolski uri.

  Cena za pomoč pri učenju
  • Učna pomoč, ki vključuje načela aktivnega učenja
  • Priporočeno trajanje: 2 x 90 min / mesec
  • Individualna izvedba programa (1:1)
  Minimalen čas za izvedbo: 90 minut. Cena velja za 1 pedagoško uro (45′)

  Rezervirajte termin z uporabo spletnega obrazca. Prijava