Individualna pomoč pri učenju

Klasična pomoč pri učenju je v naši ponudbi tesno prepletena s prakso programa aktivnega učenja. Nudimo učno pomoč, ki presega običajne inštrukcije. Naredimo vse za to, da odpravimo strah in odpor do snovi, ki jo otrok spoznava v šoli. Mislite, da je to nemogoče? Preverite sami!

Ukvarjamo se s tistimi predmeti, ki učencem in dijakom najpogosteje povzročajo velike težave. Nudimo vam lahko pomoč pri naslednjih šolskih predmetih:

  • matematika
  • fizika
  • angleščina
  • slovenščina

Želite preveriti storitev, preden se odločite za našo učno pomoč? Pošljite nam sporočilo ali pa nas pokličite in dogovorili se bomo za  brezplačno uvodno srečanje .

Učna pomoč – prijava

Vaše ime*

Vaš elektronski naslov*

Izberite predmet*

Označite*
Strinjam se s pogoji uporabe.*

Če povratnega sporočila ne boste našli v vašem glavnem predalu, preverite tudi vsebino drugih predalov, kot na primer Posodobitve / Updates ali Promocije / Promotions.

Pomoč pri učenju priporočamo tistim osnovnošolcem, srednješolcem in gimnazijcem, ki želijo pridobiti trdne temelje na področju predmetov, ki največkrat povzročajo težave. Poleg razlage snovi, ki mladostniku povzroča težave, od nas lahko pričakujete tudi ohranjanje stika z otrokom ali dijakom preko socialnih omrežij in sodobnih mobilnih aplikacij, ki jih mladi uporabljajo. Na ta način preverimo domače delo, izmenjamo pa si tudi vaje, pred-teste, teste, postopke reševanj in podobno.

Izvajamo priprave na pisna in ustna preverjanja znanja in tudi priprave na popravne izpite. Pri nas je najkrajši možni rok za pripravo na preverjanje znanja vsaj 10 dni pred preverjanjem, za pripravo na popravni izpit ali maturo pa vsaj 1 mesec pred izpitom. Priporočamo vam sprotno delo in uporabo naše pomoči vsaj enkrat na teden za dve šolski uri.

Cena za pomoč pri učenju
17,50- EUR*

*Cena pedagoške ure.
Gotovinskih plačil ne sprejemamo.

  • Brezplačen posvet: 20 min
  • Učna pomoč, ki vključuje načela aktivnega učenja
  • Priporočeno trajanje: 2 x 90 min / mesec
  • Individualna izvedba programa (1:1)
Priporočamo

Aktivno učenje

Se soočate s pomanjkanjem motivacije za učenje, slabo koncentracijo, problemi s pomnjenjem učne snovi? Aktivno učenje reši te in številne podobne težave.

Učni program Edison

Učni program Edison je poln zanimivih vsebin, ki širijo obzorja naših otrok. Vključuje samostojne nastope. Več kot le angleška konverzacija – preverite!