manja-kristanc-profil-3

Manja Kristanc

univ. dipl. pedagog – andragog
mednarodno certificiran coach nevrolingvističnega programiranja (2014)

Človek, ki uči druge, se tudi sam nenehno uči. Učenje je delo, a je lahko tudi zabavno in zanimivo. Znanja nam ne more nihče vzeti. Kar se naučimo, postane del nas.

Tisto, kar iskreno želim doseči, je le to, da bi čim več otrok, dijakov in študentov imelo več veselja in volje za učenje. Že vrsto let se ukvarjam s pomočjo staršem in otrokom na področjih motivacije za učenje, koncentracije in urjenja spomina.

Znam poskrbeti za to, da se otrok ali mladostnik v praksi nauči, kakšen način učenja je zanj ali zanjo najprimernejši. Učenje pri vseh šolskih predmetih je s tem znanjem hitrejše in bolj učinkovito. Obenem se seveda tudi zmanjša odpor do učenja.

Vzgojne probleme, ki lahko zelo načnejo dobre odnose v družini, rešujem skupaj s starši. Skrbno raziščem vsako težavo z vseh zornih kotov. Prav ta 360° obravnava mi omogoča, da hitro pridemo do jedra vsakega problema. Te probleme potem lahko hitro začnemo tudi praktično reševati. Ne ukvarjam se s presojo o tem, kaj ste naredili prav ali narobe pri vzgoji – namesto tega vam raje ponudim najboljšo rešitev.

Ljudje, ki me dobro poznajo, me opisujejo kot veselo, toplo in zaupanja vredno osebo. Morda je tudi to eden od razlogov za to, da moje strokovno znanje in veselje do učenja tako uspešno prenašam na otroke. Morda me tudi zato starši radi vprašate za nasvet. Ne vem, ker tudi sama niti slučajno ne poznam vseh odgovorov. Zagotovo pa vem, da se vsakemu staršu in vsakemu otroku 100 % posvetim in naredim vse, da uspešno rešimo vaš učni ali vzgojni problem.

Diplome in certifikati:

Diploma - univerzitetni program Diploma - učiteljica angleščine Certifikati: logosinteza Certifikati: NLP Certifikati: NLP Certifikati: transakcijska analiza