#lepi #bogati #srečni

#lepi #bogati #srečni

Aktualna knjiga o odnosu mladih do sodobne tehnologije in socialnih medijev. Za starše, učitelje in vse, ki želite vedeti več o tem, zakaj pametni telefoni in aplikacije tako privlačijo otroke in najstnike. Kdaj se zabava spremeni v odvisnost? Je spletna tehnologija vir znanja in orodje za druženje ali raj za prevarante? Kaj lahko sami naredite za otrokovo in lastno varnost?

Naročilo knjige     Več informacij

Knjiga Lepi, bogati in srečni. Avtor: Robert Kristanc in Manja Kristanc, 2020. Založba Manja360. Naslovnica: Zoja Perčič
Cena knjige je 27,90 22,32 EUR. Pakiranje in dostava: 2,90 EUR.


</p>
<h2>Naročilo knjige Lepi, bogati in srečni</h2>
<p>

Naročilo knjige Lepi, bogati in srečni

  Vaše ime in priimek*

  Vaš elektronski naslov*

  Naslov in pošta za dostavo*

  Vaša telefonska številka*

  Označite:*
  Strinjam se s pogoji uporabe. S to potrditvijo v celoti soglašam z izjavo o pravici do zbiranja in obdelave podatkov. Soglasje lahko kadarkoli umaknem.*


  Če povratnega sporočila ne boste našli v vašem glavnem predalu, preverite tudi vsebino drugih predalov, kot na primer Posodobitve / Updates ali Promocije / Promotions.

  Odkrijte več

  Vsebina

  (kliknite na naslov poglavja za več informacij)

  #lepi #bogati # srečni

  Se sprašujete o tem, ali popolna odvisnost novih generacij od sodobne tehnologije vodi v zaton civilizacije ali zoro nekega novega sveta? Kakšen vpliv ima ta digitalni mozaik lažne sreče, namišljenega bogastva in filtrov za popoln izgled na družbo in na mlado dušo? Ta knjiga je za vas.

  Avtorja vas skozi resnične zgodbe in rezultate raziskav popeljeta v svet mladih, v novo digitalno realnost, polno neverjetnih čudes in skritih pasti. Na enostaven, skoraj lahkoten način vam pripovedujeta o tem, kako današnji otroci in najstniki pametne naprave dojemajo skoraj kot vitalni del lastnega telesa. Slikovito prikažeta metode klasičnih spletnih prevar in spletk, v katere se lahko ujamete sami ali vaš otrok. Praktično prikažeta primere in posledice nasilja in laži, ki spremljajo spletno komunikacijo mladih. Obravnavata sodobne metode subtilnega zastrupljanja z digitalnim heroinom in raziskujeta realen odnos naših otrok do družabnih medijev ter tehnologije.

  Vsak obravnavan problem nudi tudi konkretne nasvete in ideje, ki vam bodo v pomoč pri vzgoji ali pri zagotavljanju varnejšega popotovanja skozi digitalno otroštvo.  

  CIP – Kataložni zapis o publikaciji

  Narodna in univerzitetna knjižnica,Ljubljana

  
37.018.1:004.738.5(035)

  004.738.5-053.2(035)
  

KRISTANC, Robert
    Lepi, bogati in srečni / Robert Kristanc & Manja Kristanc. – 1. izd., 1. natis. – Ljubljana : Manja360 – izobraževanje in vzgoja, 2020


  ISBN 978-961-95148-0-1

  1. Kristanc, Manja
  
COBISS.SI-ID 33568259

  Naroči knjigo
  276 strani, brošura. Cena: 27,90 EUR 22,32 EUR. Pakiranje in dostava: 2,90 EUR

  Fotografija na naslovnici: © Zoja Perčič, 2020