Kdo smo?

S spletno stranjo upravlja
Zavod Manja 360
Javorjev drevored 25
1000 Ljubljana
e-naslov: manja@manja360.si
tel: 040 244493

Katere podatke zbiramo?

Vodimo seznam strank in poslovnih partnerjev in pri tem zbiramo naslednje podatke:
Ime in priimek ali naziv podjetja
– Status – pravna ali fizična oseba
Ulica in hišna številka
Poštna številka in pošta
– Država (za nerezidente RS)
Elektronski naslov
– Telefonska številka
– Davčna številka (za pravne osebe)
– Matična številka (za pravne osebe)
– Naslov za neposredno komunikacijo

Podatki, ki jih zbiramo, so namenjeni izključno komunikaciji med zavodom Manja 360 in strankami ter poslovnimi partnerji. Komunikacija se nanaša na:
– koordinacijo v zvezi s storitvami in produkti, ki jih nudimo
– obveščanje o novostih in spremembah v ponudbi
– drugo obveščanje
Podatkov, ki jih hranimo, ne delimo z nikomer. Izjema so podatki, ki jih posredujemo računovodskemu servisu za izstavljanje računov. V tem primeru se posamični podatki o stranki ali poslovnem partnerju posredujejo računovodskemu servisu MARAK d.o.o., ki pa teh podatkov nima pravice uporabljati za druge namene, kot le za računovodske.

Komentarji

Na teh spletnih straneh trenutno ne omogočamo neposrednega vnosa komentarjev uporabnikov.

Trenutno ne dopuščamo prijav neznanih uporabnikov na to spletno mesto, zato politika zasebnosti, ki jo opredeljuje Gravatar service za to spletno stran ni relevantna.

Mediji

Če nam samoiniciativno ali po dogovoru posredujete slikovna gradiva za objavo na teh spletnih straneh, vam svetujemo, da se izogibate posredovanju slik, ki vsebujejo geo-lokacijske podatke (EXIF GPS). Obiskovalci spletne strani bi takšne slike lahko prenesli na svoje naprave ali posredovali drugim spletnim storitvam in ugotovili lokacijo, na kateri so bile slike posnete.

Kontaktni obrazci

Na teh straneh uporabljamo kontaktne obrazce, s pomočjo katerih se povežemo s strankami, poslovnimi partnerji, potencialnimi strankami ali enostavno z osebami, ki potrebujejo našo pomoč. Pri tem zbiramo naslednje informacije:
– Ime in priimek (ali naziv podjetja)
– Ulica in hišna številka
– Poštna številka in pošta
– Država (za nerezidente RS)
– Elektronski naslov
Informacije iz tega seznama se začasno shranijo v zaščiteni bazi, ki jo uporablja sistem tega spletnega mesta. Po tem, ko prejete podatke zabeležimo v seznam strank, poslovnih partnerjev in drugih kontaktov, podatke iz zaščitene baze izbrišemo. Prenos podatkov se izvede ročno, dostop do teh podatkov pa je vseskozi omogočen izključno in samo zavodu Manja 360.

Piškotki

Na spletni strani Manja 360 ne uporabljamo piškotkov.
Kadar objavljamo prispevke s pomočjo drugih spletnih virov (na primer YouTube ali podobno) lahko ta zunanji spletni vir na vašo napravo namesti piškotek. Na piškotke, ki jih uporabljajo drugi spletni viri nimamo vpliva.

Izjava

Izjavo o varovanju osebnih podatkov najdete tukaj.

Sprememba Odjava